Deze cursus van 4 lessen geeft jou het antwoord op de vraag waarom binnen de rijkste landen van de wereld de Eerste Wereldoorlog uitbrak. Deze cursus geeft inzicht in de oorzaken, gevolgen, de filosofie erachter en de veranderende wereld. Iedere les bestaat uit een hoor- en werkcollegedeel.
€ 175,00 inclusief btw p.p.
Duur: 4 lessen van 2 1/2 uur of 2 studiedagen
Deze cursus die apart te boeken is, is onderdeel van een hele leergang van 4 cursusreeksen en 2 lezingen.

10 fysieke klassikale lessen van 2 uren (20 uur in totaal), incl. online leeromgeving. Er is ook een live online variant van deze crusus.
275,00 per persoon
Meerdere data en tijdstippen.

Laat je inspireren door de Renaissance! Ontdek de politiek maatschappelijke geschiedenis, leer over de ontwikkeling van de kunst en hoe deze stijl uiteindelijk Frankrijk, Engeland en Vlaanderen bereikte.
€69,00 per persoon (incl btw, koffie/thee en lunch)

Deze studiedag duikt in op het vraagstuk hoe de Napoleontische oorlogen, de Amerikaanse burgeroorlog en de Duitse Eenwordingsoorlogen in de 19e eeuw het ontstaan van de Eerste Wereldoorlog bepaalden. Een studiedag met hoor- en werkcolleges én lunch!
€ 69,00 per persoon (incl. btw en lunch)
Tevens onderdeel van het geschiedenis programma "Van Napoleon naar een nieuwe wereldorde".

Verdiep je in de barokke kunst van Caravaggio, Bernini en hun tijdgenoten. Een studiedag die je voorbereid op een bezoek aan de tentoonstelling Caravaggio - Bernini. Barok in Rome in het Rijksmuseum.
€ 69,00 per persoon (incl. btw en lunch)
Inclusief koffie, thee en een eenvoudige lunch. Gaat definitief door!

Volgens ex-marinier Ingo Piepers zal nog dit jaar een groot conflict beginnen. In zijn boek War(-ning) voorspelt hij dat met wiskundige zekerheid. Maar zijn de tegenstellingen in wereld nu werkelijk zo groot dat een gewapend conflict tussen de grootmachten onvermijdelijk is geworden?
€ 32,50 inclusief btw
Duur: 2 uur
Koffie of thee niet inbegrepen. Zelf afrekenen.

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons

De Samenlevingsacademie

Leven, wonen en werken in de wereld van morgen.
Onze Samenlevingsacademie, onderdeel van van het KaperGerlings Instituut organiseert actviteiten op het gebied van mens, maatschappij en samenleving.
Onderwerpen: