1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Laatste update 2 april 2020

Je kunt nu bij ons ook live online cursussen volgen net als in een klaslokaal. Klik hier voor ons complete studieaanbod of hier voor onze lopende studieprogramma's. Hieronder ter verduidelijking enkele zaken op een rij t.a.v. de huidige situatie.

Wat betekent dit voor de activiteiten bij het KaperGerlings Instituut?

  • In de komende week zullen ook al onze live online cursussen, leergangen en studiedagen online staan.
  • Alle fysieke activiteiten die lopen of gepland zijn verschuiven we naar een latere datum of we plannen in overleg een live online variant. Een aantal cursussen is al in overleg met de cursisten online doorgegaan.
  • We nemen per email contact met je op als je bent aangemeld voor een lopende fysieke cursussen of geplande activiteiten.
  • De fysieke leergangen, cursussen, studiedagen en lezingen starten weer vanaf oktober 2020

Wat betekenen deze maatregelen voor de kunstreizen?

  • Jouw boekingen voor onze kunstreizen zijn direct geplaatst bij SRC Reizen en vallen daarmee onder de ANVR en SGR.
  • De reizen naar Venetië, Liverpool en Berlijn blijven staan zoals zij gepland zijn. De reisdata liggen in juli en september en hebben vallen nog niet onder de nieuwe beleidsregels.
  • Mochten er wijzigingen plaatsvinden in je reis, dan brengt SRC-reizen je en ons op de hoogte. Meer informatie over de werkwijze van SRC Reizen inzake het corona virus kun je vinden op hun website https://www.src-reizen.nl/ (bovenaan op hun website vind je een link naar een pdf met uitleg).

Fysieke en live online activiteiten.

  • Ondanks de onzekerheden of de huidige regels worden verlengd, kun je natuurlijk wel inschrijven.
  • Zoals je gewend bent van ons, zal facturatie pas plaatsvinden wanneer een activiteit zeker door kan gaan. 
  • De fysieke cursussen van ons KaperGerlings Instituut en onze Samenlevingsacademie zullen pas na de zomer weer plaatsvinden. We volgen daarbij weer de Rijksoverheid en het RIVM.

Vragen?
Heeft u verder vragen dan is ons kantoor bereikbaar per telefoon 0343-701046, per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Via onze nieuwsbrief kun je ook op de hoogte gehouden worden. https://kapergerlings.nl/blog/nieuwsbrief-abonneren. Je kunt ten alle tijde weer afmelden.

Wij wensen je veel sterkte toe en vooral een goede gezondheid.

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons

De Samenlevingsacademie

Leven, wonen en werken in de wereld van morgen.
Onze Samenlevingsacademie, onderdeel van van het KaperGerlings Instituut organiseert actviteiten op het gebied van mens, maatschappij en samenleving.
Onderwerpen: