Instituut voor kennis, inspiratie, groei en ontwikkeling

Entertrainment, leren, doen, beleven en ervaren

In de afgelopen jaren hebben we veel evenementen georganiseerd voor particulieren, teams, bedrijven, organisaties en scholen. We bieden voornamelijk entertrainment aan. Bij trainen staan de trainingsresultaten meer voorop. Bij entertainment de beleving. Bij entertrainment is dat de combinatie van leren, doen, beleven en voor een deel ook reflecteren wat je daarbij hebt opgestoken.

Door het oog van de antropoloog

In deze dynamische, laagdrempelige en leerzame workshop maakt de groep een reis door de ogen van de antropoloog. Culturele antropologie gaat over het analyseren en begrijpen van én het omgaan met mensen met andere culturele achtergronden. In deze entertrainment workshop zijn de bouwstenen van de antropologie zoal cultuur, leeftijd, gender, lichaam en religie verwerkt en ook onze eigen perceptie.

Vorm: Entertrainment
Soort evenement: Groepsevenement
Vakgebied: Culturele antropologie
Duur: Dag
Prijs: Op aanvraag

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154
 
 
Algemene voorwaarden
Privacy en cookiebeleid
Covid-19 beleid KaperGerlings

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons