Instituut voor kennis, inspiratie, groei en ontwikkeling
De Samenlevingsacademie
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Vanaf 29 november 2019 is de Samenlevingsacademie van start gegaan als divisie onder het KaperGerlings Instituut gericht op de mens en samenleving. 

De drijvende krachten achter het KaperGerlings Instituut en de Samenlevingsacademie zijn Ralph Kaper en Job Gerlings. 'Onze intrinsieke waarde is dat wij mensen willen samenbrengen. Samen kennis vergaren, nieuwe frisse inzichten opdoen en vaardigheden ontwikkelen.', aldus Ralph Kaper. Het instituut is erop gericht om mensen samen te brengen die een fascinatie hebben voor de mensen en wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. 

Bij de Samenlevingsacademie draait het om samenbouwen aan een betere wereld. Waar mensen gelukkiger met elkaar samenleven en samenwerken. Waar iedereen elkaar beter begrijpt, elkaar met respect behandelt en bouwt aan een constructieve samenleving. Dit proces begint met kennis, bewustwording en inzicht hoe wij denken, voelen, handelen en samenleven. Samenkomen met een positieve synergie. Wat leidt tot gelukkiger mensen die fijner en effectiever samenwerken, samenleven en samenzijn. Met de Samenlevingsacademie willen wij op deze manier ons steentje bijdragen aan een betere wereld.

Bezoek de website van de Samenlevingsacademie.

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154
 
 
Algemene voorwaarden
Privacy en cookiebeleid
Covid-19 beleid KaperGerlings

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons