Instituut voor kennis, inspiratie, groei en ontwikkeling
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Hallo, ik ben Job Gerlings, mede eigenaar van het KaperGerlings instituut. In ons instituut geef ik met een aantal andere docenten colleges geschiedenis, kunstgeschiedenis, architectuur en hedendaagse kunst  Dit jaar ook live online en interactief.

Dat is voor veel van onze vaste cursisten die in de afgelopen jaren fysieke leergangen, colleges en lezingen hebben gevolgd even wennen. Voor velen betekent dat ook weer wennen aan een nieuwe wereld met nieuwe ontwikkelingen en aanpassen aan nieuwe middelen en methoden. Vind ik het wel fijn om op deze manier les te krijgen? Misschien voel je je onzeker ten aanzien van het programmagedeelte (software, pc, tablet, Apple of laptop)? Of misschien wil je wel met ons instituut of met mij als docent kennismaken?

Daarom besteden we veel tijd aan dit proces en plannen we iedere week een paar gratis 1/2 uur online live interactieve lezingen, zodat je kunt ervaren hoe dat is. Inmiddels hebben al een aantal activiteiten live online plaatsgevonden en we hebben enthousiaste reacties en aanmeldingen voor cursussen en leergangen ontvangen.

We begeleiden je persoonlijk bij het aanmeldproces. Je kunt al van te voren een afspraak maken als je een test wil doen om na te gaan of alles goed werkt en ik leid je dan persoonlijk door dat proces. Je kunt mij bereiken op ons telefoonnummer 0343-701046 (van 9:00-18:00 uur).
Op ons programma staan de volgende gratis live online lezingen (data en tijden zijn via de links te vinden):

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154
 
 
Algemene voorwaarden
Privacy en cookiebeleid
Covid-19 beleid KaperGerlings

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons