Instituut voor kennis, inspiratie, groei en ontwikkeling
YouTube video van Drs. Patrick van Wageningen over de cursussen Humanistiek
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Onze maatschappij is enorm in beweging en er komen veel onderliggende knelpunten, sentimenten, vraagstukken en mechanismen naar de oppervlakte die vragen om dialoog, herpositionering, uitleg, sturing of begrip.
Drs. Patrick van Leeuwen is docent Humanistiek voor de Samenlevingsacademie. Hij geeft 3 cursussen voor professionals die in en voor de samenleving werken.
In de cursus Humanistiek -Ethische professionaliteit verbreed je je begrippenkaders om organisatievraagstukken of samenlevingsvraagstukken beter te doorgronden. We gaan in op vraagstukken die moeilijk zijn en wringen. Daardoor kun je mensen, processen of organisaties effectiever vanuit waarden begeleiden of aan sturen.
In de cursus Waardevolle Communicatie gaan we praktisch aan de slag met het oefenen van gespreksvaardigheden waarbij het horen, verstaan en uitwisselen vanuit waarden centraal staat.
In de cursus Humanistiek en zingeving kijken we door de lens van zingeving naar hoe anderen, jijzelf en de samenleving gestructureerd zijn. Zo kunnen we elkaar leren begrijpen en samen een zinvoller bestaan vormgeven vanuit perspectieven waar we achter staan.
Hieronder legt hij kort uit wat de cursussen inhouden en gemeen hebben.

Inschrijven en informatie:

 

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154
 
 
Algemene voorwaarden
Privacy en cookiebeleid
Covid-19 beleid KaperGerlings

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons