Ontmoetings-/studiedag architectuur & stedenbouw, kunst en reizen 1320x300

In het kader van een grootse overzichtsexpositie over Ai WeiWei in de Kunsthal Rotterdam, verzorgen wij een interactieve online lezing over deze beroemde Chinese kunstenaar. In 1,5 uur krijg je inzicht in zijn leven, werk en carrière.

Prijs: € 27,50 inclusief 21% btw, of GRATIS als je je abonneert op onze nieuwsbrief.

Locatie: online, op een specifiek tijdstip (terugkijken niet mogelijk)

Inschrijven Informatie aanvragen Maatwerk aanvragen

 

  Data en tijden

Deze interactieve live online lezing via Zoom duurt 1,5 uren.
De lezing wordt niet opgenomen. Ben je onverwachts verhinderd, dan kun je jouw inschrijving tot één dag voor de lezing verplaatsen naar een andere datum. Meld je je niet af en doe je niet mee, dan brengen wij een no show vergoeding in rekening van € 27,50.

(tabel is op mobiel scherm schuifbaar van links naar rechts)

Code Datum Tijden Vorm Docent
1538 Vrijdag 4 augustus 2023 09:30 - 11:30 uur Interactief live online (Zoom) Drs. Job Gerlings
1539 Maandag 7 augustus 2023 19:00 - 21:00 uur Interactief live online (Zoom) Drs. Job Gerlings

  Inhoud

Ai WeiWei trekt al jaren een groot publiek met zijn geëngageerde kunstwerken. Door zijn levensloop in China en de Verenigde Staten weet hij kundig sociaal-maatschappelijke en politieke kritiek in grootse kunstwerken te verwerken. Zijn werken zijn nooit zonder context volledig te begrijpen en vragen om extra verdieping en inzichten in China, Ai WeiWei's persoonlijke leven en zijn kirtische blik op de wereld.

Met deze korte lezing krijg je een gedegen inzicht in de kunstenaar, zijn werk en de ideeën achter de kunstwerken. Een mooie voorbereiding op jouw bezoek of juist een manier om meer te begrijpen van de kunstenaar.


Docent van deze cursus

Job Gerlings

Drs. Job Gerlings

Kunst- en architectuurhistoricus gespecialiseerd in eigentijdse kunst en 20ste-eeuwse architectuur en stedenbouw, gecombineerd met stedelijke antropologie.

Lees meer over deze docent

 Inschrijven

Deelname aan deze lezing kost geld, tenzij jij jouw aanmeldt voor onze nieuwsbrief, dat kan simpel door een vinkje te zetten in ons aanmeldformulier voor deze lezing. Heb je je ingeschreven en ben je toch onverwacht verhinderd? Laat dit ons dan uiterlijk 24 voor aanvang van de lezing weten. Dan wacht onze docent niet onnodig op je. Ben je later met afmelden of besluit je om niet deel te nemen zonder af te zeggen, dan brengen wij een no show vergoeding in rekening van € 27,50.

 

© bannerfoto: Zaalfoto Verbeke Foundation, Stekenen in België, foto KaperGerlings Instituut