Instituut voor kennis, inspiratie, groei en ontwikkeling
Deelname  De deelname is op naam en bij aanvang van de activiteit checken we de presentielijst. Alleen zij die zich hebben aangemeld mogen deelnemen aan de activiteit.
Facturatie en betalen Cursussen, lezingen, excursies en studiedagen die nog niet voldoende aanmeldingen hebben om definitief door te gaan, kun je alleen betalen op basis van factuur. Gaat de cursus door, dan ontvang je de factuur per e-mail en gaat de betalingsverplichting in.
Cursussen, lezingen, studiedagen en excursies die definitief doorgaan kun je alleen met iDEAL betalen.
Annulering

Heb je je ingeschreven voor de cursus, lezing, excursie of studiedag en je komt erachter dat je toch niet deel kunt nemen, dan zijn dit de voorwaarden:

  1. Meld je je af uiterlijk 21 kalenderdagen voordat de activiteit start, dan ontvang je restitutie van de deelnemersbijdrage.
  2. Ben je na deze 21 kalenderdagen, dan vindt er geen restitutie plaats. Wel kun je dan:
    1. Iemand anders voordragen die in plaats van jou de cursus, lezing, excursie of studiedag volgt. Dit geef je ons uiterlijk 24 uur voordat de activiteit start dit door met de naam, e-mailadres en telefoonnummer van desbetreffende persoon.
    2. Als wij deze activiteit ook op een andere datum en tijdstip hebben ingepland, dan kun je jouw aanmelding wijzigingen naar deze andere datum en tijd. Je kunt daarna niet meer annuleren.
  3. Wij rekenen geen administratiekosten voor wijzigingen en annuleringen. 
Uitval lezing, excursie of college In overleg met deelnemers plannen we een nieuwe datum voor een activititeit als deze door omstandigheden (b.v. ziekte docent) uitvalt. Fysieke lezingen of cursussen die niet kunnen plaatsvinden vanwege overheidsbeleid (denk aan restricties in het kader van een virus, protesten of gevaarlijke weersomstandigheden) worden conform onze algemene voorwaarden online voortgezet.
Algemene voorwaarden Voor deze activiteit zijn de algemene voorwaarden van toepassing (link opent in een nieuw scherm).

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154
 
 
Algemene voorwaarden
Privacy en cookiebeleid
Covid-19 beleid KaperGerlings

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons