nieuwsbrief 0343-701046

KaperGerlings is een combinatie van een opleidingsinstituut en een evenementenbureau gericht op professionele en persoonlijke groei en ontwikkeling. Met intensieve interactieve cursussen en leergangen geven wij jou nieuwe inzichten en handvatten in theorie en praktijk. In gedegen studies met fysieke lessen, werkbezoeken en een online leeromgeving bouw je nieuwe kennis op over mens, maatschappij en samenleving en gaat er een wereld voor je open.We organiseren colleges, lezingen, cursussen, trainingen, entertrainment, excursies en reizen op het gebied van kunst, geschiedenis, cultuur, mens en maatschappij, ecologie en technologie.

Missie

We zetten ons in voor verrijking en verbetering van de levenskwaliteit van de mens. Dat doen wij door activiteiten te organiseren waarin wij beter inzicht krijgen in de wereld waarin wij leven en werken, lerend van het verleden en met een blik naar de toekomst.

Historie van ons bedrijf
In maart 2016 zijn JMG Marketing (vanaf 2006) en First Row Entertainment (vanaf 2002) gefuseerd onder de naam KaperGerlings vof. 
JMG Marketing was gespecialiseerd in online marketing, consultancy en projectmanagement voor de culturele sector en organiseerde events als het Cultuurcongres voor marketing en sales.
First Row Entertainment was gericht op trainingen, entertrainment, events, workshops en ontwikkelde 17 eigen muziektheaterproducties. De naam wordt verder onder KaperGerlings als handelsnaam gevoerd. Deze muziektheaterproducties staan nog altijd op de oude website. www.firstrow.nl 

Wat wij doen
KaperGerlings is een combinatie van een opleidingsinstituut en een evenementenbureau gericht op professionele en persoonlijke groei en ontwikkeling. Met intensieve interactieve cursussen en leergangen geven wij jou nieuwe inzichten en handvatten in theorie en praktijk. In gedegen studies met fysieke lessen, werkbezoeken en een online leeromgeving bouw je nieuwe kennis op over mens, maatschappij en samenleving en gaat er een wereld voor je open.We organiseren colleges, lezingen, cursussen, trainingen, entertrainment, excursies en reizen op het gebied van kunst, cultuur, natuur, maatschappij en gezondheid en werk. Dat doen we omdat we zo in dit leven onze steentje willen bijdragen aan de verbetering en verrijking van de mens en zijn leefomgeving.

Waar zijn onze activiteiten op gericht

  • Op beroepsmatig vlak: Zodat jij doelmatiger en met meer kennis in jouw werk of loopbaan functioneert.
  • Op bedrijfsmatig vlak:  Zodat jij door een betere samenwerking, kennisdeling, kennisverrijking en (door-)ontwikkeling van de organisatie meer resultaat en rendement behaalt.
  • Op persoonlijk vlak: Zodat jij bewuster, dynamisch, met meer levenslust, energieker, vreugdevoller, geïnspireerd, met rust, gezonder en verrijkter leeft.
  • Op maatschappelijk vlak: Zodat we naar een een beter leefklimaat werken waarin we met meer vrede en compassie kunnen samenleven.
  • Op ecologisch vlak: Zodat we op bewuste manier meer op een duurzame, verantwoorde manier omgaan met planten, dieren en leefomgeving.

 {/sliders}

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling
KaperGerlings is een combinatie van een opleidingsinstituut en een evenementenbureau gericht op professionele en persoonlijke groei en ontwikkeling. Met intensieve interactieve cursussen en leergangen geven wij jou nieuwe inzichten en handvatten in theorie en praktijk. In gedegen studies met fysieke lessen, werkbezoeken en een online leeromgeving bouw je nieuwe kennis op over mens, maatschappij en samenleving en gaat er een wereld voor je open.
Meer over ons

Over KaperGerlings Events

Evenementen, workshops en entertrainment
Groepsboekingen & individuele rondleidingen
Voor bedrijven, teams, particulieren en scholen
Lees meer over KaperGerlings Events

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46
info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich ten alle tijde afmelden.

Activiteiten per plaats

Activiteiten in Amsterdam
Activiteiten in Almere
Activiteiten in Amersfoort
Activiteiten in Apeldoorn
Activiteiten in Arnhem
Activiteiten in Assen
Activiteiten in Den Bosch
Activiteiten in Den Haag
Activiteiten in Deventer
Activiteiten in Eindhoven
Activiteiten in Groningen
Activiteiten in Leeuwarden
Activiteiten in Leiden
Activiteiten in Maastricht
Activiteiten in Nijmegen 
Activiteiten in Rijswijk
Activiteiten in Roermond
Activiteiten in Rotterdam
Activiteiten in Sittard
Activiteiten in Utrecht
Activiteiten in Wassenaar
Activiteiten in Venetië
Activiteiten in Zwolle

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Google+
    LinkedIn
    Youtube