Mede eigenaar, hoofddocent en programma manager, gids, reisleider.
Bij KaperGerlings werk ik bedrijfsmatig aan de programmering, sales, event organisatie en bedrijfsvoering en geef af en toe ook trainingen en workshops.

Mede eigenaar, sales, HRM, operations & programmering, trainer, workshopleider, reisleider.

Ik ben Ralph Kaper, mede eigenaar van KaperGerlings.

Als mede eigenaar bij KaperGerlings richt ik mij bedrijfsmatig op de programmering, verkoop, HRM en de operations. Regelmatig geef ik nog trainingen en workshops en organiseer ik evenementen.

Bij onze KaperGerlings reizen werk ik als reisleider. Vorig jaar begeleidde ik onze kunstreis naar de kunstbiënnale van Venetië en de kunstreis naar de Documenta14 in Kassel als reisleider. Dit jaar zal ik onze reisgroepen naar de Architectuur Biënnale in Kassel, de Gotische kerkentocht in Noord Frankrijk en de Biënnale van Berlijn begeleiden.

Tijdens en nam mijn studie aan de Sociale Academie werkte ik in het welzijnswerk in Duitsland en Nederland. Ik wisselde mijn beroep en besloot een commerciële bedrijfseconomie studie te doen. Na de studie heb ik o.a. in de internationale computer business gewerkt, helpdesks en commerciële binnendiensten opgestart of herstart, applicatiebeheer gedaan van verkoop-marketing systemen en uiteindelijk voordat ik ondernemer werd jaren gewerkt in de training business (trainingen geven, product management en docenten management). In 2002 startte ik met mijn vorig bedrijf First Row Entertainment en organiseerde ik doorlopend trainingen, workshops en evenementen. Een speciaal onderdeel van het bedrijf waren de 17 eigen muziektheaterproducties waarbij meer dan 400 spelers zich ontwikkelden in 104 optredens. Naast het produceren, regisseerde, schreef, componeerde en orkestreerde ik de stukken.

First Row Entertainment en J.M.G. marketing van Job Gerlings fuseerden in 2016. Dat was een logische stap gezien we al enige tijd cross-over samenwerkten. Het muziektheatergedeelte van First Row Entertainment is ondergebracht onder www.firstrow.nl is een officieel handelsmerk gebleven van KaperGerlings.

 

 

 

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons

Over KaperGerlings Events

Evenementen, workshops en entertrainment
Groepsboekingen & individuele rondleidingen
Voor bedrijven, teams, particulieren en scholen
Lees meer over KaperGerlings Events

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46
info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Social media