KaperGerlings is een combinatie van een opleidingsinstituut en een evenementenbureau gericht op professionele en persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Leren en leven in de wereld van morgen
Wij zijn gefascineerd door de mensen en wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen.  

Historie van ons bedrijf
In maart 2016 zijn JMG Marketing (vanaf 2006) en First Row Entertainment (vanaf 2002) gefuseerd onder de naam KaperGerlings vof. Na een periode waarin beide bedrijven veel samenwerkten en elkaar ondersteunden in ieders activiteiten was een fusie een natuurlijke stap. Onder de naam KaperGerlings zijn wij doorgegaan op de weg die wij waren ingeslagen van cursussen en evenementen. In mei 2016 nam KaperGerlings de deelnemers over van het in Amsterdam gevestigde 'Spieghel der Consten' en breidden wij ons cursusaanbod uit met kunsthistorische reeksen en reizen.

JMG Marketing was gespecialiseerd in online marketing, consultancy en projectmanagement voor de culturele sector en organiseerde evenementen als het Cultuurcongres voor marketing en sales, Nationale Molendag, Open Monumentendag en de BankGiro Loterij Molenprijs. 
First Row Entertainment was gericht op trainingen, entertrainment, events, workshops en ontwikkelde 17 eigen muziektheaterproducties. Daarnaast was First Row Entertainment het moederbedrijf achter Individuele Trainingen, gericht op zakelijke één-op-één trainingen.
Onder KaperGerlings zijn beide bedrijven en handelsnamen ondergebracht. De muziektheaterproducties zijn ondergebracht onder www.firstrow.nl, het Cultuurcongres draait als een eigen evenement op www.cultuurcongres.nl.

Wat wij doen
KaperGerlings is een combinatie van een opleidingsinstituut en een evenementenbureau gericht op professionele en persoonlijke groei en ontwikkeling. Met cursussen en leergangen geven wij jou nieuwe inzichten en handvatten in theorie en praktijk. In gedegen studies met fysieke lessen, werkbezoeken en een online leeromgeving bouw je nieuwe kennis op over mens, maatschappij en samenleving en gaat er een wereld voor je open.We organiseren colleges, lezingen, cursussen, trainingen, entertrainment, excursies en reizen op het gebied van kunst, cultuur, natuur, maatschappij en gezondheid en werk. Onze eigen fascinatie voor de wereld om ons heen en de wens om deze te behouden en te verbeteren voor de toekomst zijn onze drijfveren om jou verder te helpen.

Waar zijn onze activiteiten op gericht

  • Op beroepsmatig vlak: Zodat jij doelmatiger en met meer kennis in jouw werk of loopbaan functioneert.
  • Op bedrijfsmatig vlak:  Zodat jij door een betere samenwerking, kennisdeling, kennisverrijking en (door-)ontwikkeling van de organisatie meer resultaat en rendement behaalt.
  • Op persoonlijk vlak: Zodat jij bewuster, dynamisch, met meer levenslust, energieker, vreugdevoller, geïnspireerd, met rust, gezonder en verrijkter leeft.
  • Op maatschappelijk vlak: Zodat we naar een een beter leefklimaat werken waarin we met vrede en compassie kunnen samenleven.
  • Op ecologisch vlak: Zodat we op bewuste manier meer op een ecologische en duurzame, verantwoorde manier omgaan met planten, dieren en leefomgeving.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons

Over KaperGerlings Events

Evenementen, workshops en entertrainment
Groepsboekingen & individuele rondleidingen
Voor bedrijven, teams, particulieren en scholen
Lees meer over KaperGerlings Events

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46
info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Social media