Instituut voor kennis, inspiratie, groei en ontwikkeling

SRC Reizen laat u méér zien!

Wilt u méér van de wereld ontdekken op uw vakantie? Niet alleen de highlights, maar ook de onbekende parels? Kies dan voor een culturele groepsreis, een fly drive of een privéreis van SRC Reizen. Want op onze reizen ziet u meer van de wereld! SRC organiseert al 35 jaar reizen met inhoud naar de mooiste plekken over de hele wereld. Cultuur in de breedste zin is altijd een belangrijk ingrediënt. Op uw culturele groepsreis gaan de beste reisleiders mee. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur in uw vakantieland écht tot leven! Nieuwsgierig? Laat u inspireren door onze culturele groepsreizen .

De beloftes van SRC Reizen

  • De beste reisleiders, die u meer laten zien
  • De mooiste routes en excursieprogramma’s
  • U reist samen met geïnteresseerde medereizigers
  • Heel veel is bij de reissom inclusief
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Vele tevreden reizigers
  • Al 35 jaar betrouwbaar

Lees meer over de beloftes van SRC Reizen .

Unieke kunstreizen

SRC Reizen organiseert regelmatig bijzondere culturele groepsreizen die verbonden zijn met een onderwerp uit de kunst of de architectuur. Op deze mooie kunstreizen wordt u ondergedompeld in schoonheid. Of dat nu de moderne en hedendaagse kunst is uit de dependance van het Louvre in Lens, of de gespierde vormen van Michelangelo’s beeldhouwwerken in Florence: u komt als een rijker mens terug. Gaat u mee op een kunstreis van SRC Reizen? Dan gaat u mee op een unieke reis! Al onze kunstreizen worden samengesteld aan de hand van actuele tentoonstellingen en kunstmanifestaties of gaan dieper in op een speciale kunststroming of kunstenaar. Ze zijn uniek, want deze kunstreizen worden door geen enkele andere reisorganisatie aangeboden.

Reispartner van KaperGerlings

Al meer dan 10 jaar werkt SRC Reizen samen met verschillende toonaangevende musea in Nederland. Als reispartner van het Drents Museum in Assen, het Van Gogh Museum, de Hermitage en De Nieuwe Kerk Amsterdam kunnen wij unieke kunstreizen organiseren die aansluiten bij de tentoonstellingen van deze musea. Om onze gasten nog meer verdieping te bieden, werken wij sinds enkele jaren samen met KaperGerlings: de opleidingen en cursussen van dit instituut sluiten prachtig aan bij onze reizen en bij de interesses van onze gasten. Samen met KaperGerlings organiseren wij jaarlijks een aantal unieke kunstreizen naar de hedendaagse kunst- en architectuurbiënnales.

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154
 
 
Algemene voorwaarden
Privacy en cookiebeleid
Covid-19 beleid KaperGerlings

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons