KaperGerlings - Persberichten

Persberichten

Heb je vragen over KaperGerlings of ben je op zoek naar een specialist voor een interview? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens:
telefoonnummer: 0343-701046
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hieronder vind je onze persberichten die wij in de afgelopen periode verzonden hebben.

In januari en februari start KaperGerlings met de intensieve cursussen antropologie en sociologie in Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Eindhoven en Rotterdam. Om te zorgen dat wij elkaar weer gaan begrijpen. Met deze cursussen bieden wij de inzichten achter de cijfers en mooie beleidsteksten. Met wie heb je echt te maken in het dagelijks leven? Waar vinden we gemeenschappelijke grond, waarom koopt hij of zij dat, wie is het klankbord of de spiegel op de achtergrond, welke relaties bepalen iemands handelen? Met deze studies krijg je handvatten om de mens achter de cijfers beter te begrijpen en hem verder te helpen. Juist in korte intensieve cursussen, gericht op de praktijk.
Muziekgeschiedenis is leuker wanneer je deze muziek daadwerkelijk hoort en gespeeld ziet worden. Dat maakt de colleges van Thera Klaassen zo bijzonder. Voor KaperGerlings verzorgt zij vanaf 8 februari 2019 de cursus muziekgeschiedenis in Utrecht. Klaassen, historica en prof. klassiek pianiste geeft in 10 lessen een introductie in de Westerse muziekgeschiedenis. Met live pianospel laat zij horen waar de subtiele verschillen zitten in de composities én smaak van destijds. En dat verrijkt met de historische context.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons

Over KaperGerlings Events

Evenementen, workshops en entertrainment
Groepsboekingen & individuele rondleidingen
Voor bedrijven, teams, particulieren en scholen
Lees meer over KaperGerlings Events

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46
info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Social media