Studeren bij KaperGerlings

STUDEREN OP EEN STEVIG NIVEAU
KaperGerlings verzorgt intensieve en interactieve cursussen, leergangen en studiedagen door heel Nederland voor iedereen die persoonlijk en professioneel wil ontwikkelen.

STUDIEVORMEN
Naast de studiedagen en  kortere cursussen hebben we ook langere leertrajecten.
Bij de langere cursusreeksen vinden de lessen om de 2 weken plaats zodat je genoeg tijd hebt om stof voor te bereiden.

ONLINE LEEROMGEVING
Als u een cursus volgt krijg je ook toegang tot uw eigen online leeromgeving. Afhankelijk van de activiteit die je volgt kun je na inloggen extra studie stof vinden, vragen en opdrachten van de docenten en andere relevante informatie. Voor een groot aantal activiteiten zijn er ook sets met vragentests die je kunt doen zodat je je kennis kunt testen.

STUDIEPLEK
We zorgen ervoor dat je een goede studieplek krijgt tijdens de lessen. Dus ook een tafel zodat je aantekeningen kunt maken.

VAKDOCENTEN
We werken samen met een team vakkundig gekwalificeerde en didactische vaardige professionele docenten die op een gemoedelijke, enthousiaste en gedreven manier kwalitatief hoogwaardige lessen kunnen geven.
Wij vinden het belangrijk dat onze docenten en workshopleiders hun lesstof in de diepte beheersen, op een begrijpbare en gestructureerde manier de lesstof kunnen overbrengen en dat zij verbanden leggen. Zo kun je als cursist de materie beter plaatsen in een specifieke context.
Voor een aantal trajecten kan het zijn dat je verschillende docenten krijgt omdat een aantal docenten ook specifieke vakkennis hebben.

GROEPEN
De maximale groepsgrootte is per activiteit verschillend maar qua grootte wel zodanig dat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en gelegenheid om vragen te stellen.

CERTIFICAAT VAN DEELNAME
Bij voldoende deelname en het doen van vragentests krijg je een certificaat op het einde van het volgen van een leergang of cursus. Op het certificaat staat vermeld wat u gevolgd heeft. Er zijn geen extra kosten verbonden aan dit certificaat.

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons

De Samenlevingsacademie

Leven, wonen en werken in de wereld van morgen.
Onze Samenlevingsacademie, onderdeel van van het KaperGerlings Instituut organiseert actviteiten op het gebied van mens, maatschappij en samenleving.
Onderwerpen: