Wij, Job Gerlings (links) en Ralph Kaper (rechts), zijn bevlogen ondernemers en eigenaren van het KaperGerlings instituut voor kennis, groei en ontwikkeling.
Job houdt zich vooral bezig met de marketing & communicatie van het bedrijf. Ralph houdt zich vooral bezig met de operationele zaken, planning, sales en human resource zaken.
Beiden doen we de programmering, product ontwikkeling, de ontwikkeling van onze leeromgeving en event organisatie en management voor onze activiteiten zoals trainingen, workshops, rondleidingen, excursies en ons cultuurcongres. In ons bedrijf werken we samen met een stevig team van sociale, vakkundige professionals ten aanzien van al onze activiteiten. We organiseren ook jaarlijks studiereizen in samenwerking met onze reispartner SRC-reizen. Bijna alle reizen begeleiden we met zijn tweeën waarbij Job doorgaans de inhoudelijke begegeleiding voor zijn rekening neemt en Ralph de organisatie tijdens de reis. 
Lees meer over Job Gerlings op LinkedInlink opent in een nieuw venster
Lees meer over Ralph Kaper op LinkedInlink opent in een nieuw venster

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons

Over KaperGerlings Events

Evenementen, workshops en entertrainment
Groepsboekingen & individuele rondleidingen
Voor bedrijven, teams, particulieren en scholen
Lees meer over KaperGerlings Events

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46
info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Google+
    LinkedIn
    Youtube