Instituut voor kennis, inspiratie, groei en ontwikkeling

FrankPaumen

Mijn naam is Frank Paumen en ben jarenlang mede eindverantwoordelijk geweest voor o.a. de 46 reisbureaus van Vroom & Dreesmann. Naast het trainen en begeleiden van het totale personeel en de inzet bij hun diverse werkzaamheden, is mij de mogelijkheid geboden kennis op te doen van haast de gehele wereld. Na de overstap vanuit het bedrijfsleven ben ik les gaan geven aan een groot aantal HBO opleidingen. Op deze opleidingen bestond een grote behoefte om o.a. mijn praktische kennis- en vaardigheden te combineren met verschillende bestaande literatuurstudies om zo het optimale uit studenten naar boven te halen. Ik was betrokken bij een groot aantal evenementen en lang voorzitter van de Vereniging van Toeristisch Journalisten en Persvoorlichters en Vrienden van de ANVR. In de afgelopen jaren schreef ik voor het HBO onderwijs meerdere lesboeken en was betrokken bij het afstandsonderwijs bij meerdere secties binnen het NCOI.
Ik heb dan ook letterlijk een groot deel van de wereld bereisd en kan dan ook Cross Cultural Management niet alleen uit de literatuur, maar vooral uit eigen ervaring tot leven laten komen. Ik bezocht o.a. de binnenlanden van Afrika, het unieke Amazone gebied, Noord- Midden- en Zuid Amerika en een groot aantal landen in het Verre Oosten. Natuurlijk bezocht ik ook een groot aantal landen aan- en om de Middellandse Zee. Dit omdat hier de meeste Nederlanders hier hun jaarlijks vakantie doorbrengen en kennis van deze landen noodzakelijk was.
De cultuur die wij nu in Nederland hebben en zien als een multiculturele samenleving is daardoor ook op eenvoudigere manier over het voetlicht te brengen. Wanneer je kennis hebt gemaakt met de lokale bevolking en begrijpt hoe zij daar leven en hun cultuur daar is opgebouwd, spreken meer zaken voor zich!

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154
 
 
Algemene voorwaarden
Privacy en cookiebeleid
Covid-19 beleid KaperGerlings

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons