Instituut voor kennis, inspiratie, groei en ontwikkeling

Drs. Nesta Marsman. Docente culturele en corporate antropologie.

Nesta Marsman antropoloog

Mijn naam is Nesta Marsman.
Ik heb een master degree behaald in Science in Culture, Organization & Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam, een bachelor degree Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie bij de Universiteit van Amsterdam. Daarvoor heb ik Gezondheidswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en holistische massagetherapie aan de academie HOLOS.

Ik ben iemand die graag op pad is, zowel in mijn werk als in mijn vrije tijd, op zoek naar onbekende plekken, nieuwsgierig naar mensen en hun (eigen)aardigheden. Na geruime tijd in de reiswereld, voor en met internationale gezelschappen gewerkt te hebben, volgde ik een opleiding tot holistisch massagetherapeut. Als stoelmasseur kwam ik daarna geregeld bij uiteenlopende bedrijven, waar ik werknemers uit alle mogelijke lagen onder handen nam. In hun persoonlijke verhalen vertrouwden ze mij als buitenstaander dingen toe die veel zeiden over de onderlinge communicatie en samenwerking binnen deze organisaties, maar intern vaak niet besproken werden. Mijn vragen over hoe die organisaties dan in elkaar staken leidden er uiteindelijk toe om een bachelor culturele antropologie en vervolgens de master Culture, Organisation and Management te doen. Hierin zijn mij denkkaders aangereikt om te leren kijken naar de gewoontes en gedragingen van mensen, hoe zij die gezamenlijk binnen hun (werk)kringen ontwikkelen en hoe zij zich onderling tot elkaar verhouden. De laatste jaren kon ik deze al met veel plezier toepassen bij het begeleiden van expats, in onderzoekswerk (van agrariërs tot buurtcentra), en als coördinator bij een vrijwilligersorganisatie. Ik ben daarnaast betrokken bij het beoordelen van internationale uitwisselingsprojecten voor jongeren en trainingen voor jongerenwerkers, waarbij niet-formeel leren een belangrijk onderdeel is.

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154
 
 
Algemene voorwaarden
Privacy en cookiebeleid
Covid-19 beleid KaperGerlings

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons