Instituut voor kennis, inspiratie, groei en ontwikkeling

Drs. Vincent den Hengst. Docent culturele en stedelijke antropologie.

Vincent den Hengst antropoloog

Mijn naam is Vincent den Hengst. Ik heb een bachelor of science in culturele antropologie behaald aan de Universiteit Utrecht met als specialisaties multiculturalisme en ontwikkeling, duurzaamheid en ecologie. Daarna heb ik de masteropleiding leeronderzoek antropologie afgerond aan de universiteit Amsterdam. In de jaren na mijn opleiding heb als zelfstandige antropoloog onderzoeksopzetten geschreven voor urbane projecten, lesgegeven en enkele jaren als cultureel producent gewerkt.

Sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in de vraag waar wij mensen vandaan komen en wat ons drijft in onze beslissingen en betekenisgeving.

Naast docent antropologie bij KaperGerlings werk ik vrijwillig voor een organisatie die zich sterk maakt voor slachtoffers van sektarisch geweld en werk ik aan artikelen over het huidige politieke klimaat in Ethiopië.

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154
 
 
Algemene voorwaarden
Privacy en cookiebeleid
Covid-19 beleid KaperGerlings

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons