Instituut voor kennis, inspiratie, groei en ontwikkeling

Hedendaagse kunst

Volg onze hedendaagse kunst cursus van 10 colleges in Amsterdam en Utrecht, middag en avond gericht op de specifieke kunstvormen, kunsttechnieken en thema's.
De hedendaagse kunst en architectuur omvatten een breed kader dat zich niet meer beperkt tot de Westerse cultuur. Daardoor haakt deze cursus ook aan op sociologische en antropologische vraagstukken en de hedendaagse geschiedenis. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere kunst kijken, kunst kritiek, schilder- en tekenkunst, videokunst en fotografie, architectuur, mode, toegepaste vormgeving, politiek geëngageerde kunst en sociale kunst. En om alles in een tijdskader te kunnen plaatsen start u in de eerste les met een verdieping in de 20ste-eeuwse kunst en architectuur.

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154
 
 
Algemene voorwaarden
Privacy en cookiebeleid
Covid-19 beleid KaperGerlings

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons