Instituut voor kennis, inspiratie, groei en ontwikkeling

Verdiep je in onze wereld

Reis met ons mee door onze wereld, Verbreed je blikveld en je visie en verdiep je in de diverse gebieden en de mensen die er leven.
We organiseren in zo verre dat telkens mogelijk interessante interactieve live online en in zo ver telkens mogelijk klassikale fysieke lezingen en studiedagen. Omdat het studieprogramma een breed spectrum omvat hebben we het opgesplitst. In "volkeren en culturen" richten we ons meer naar volkeren met hun gebruiken, leefwijze, communicatie en culturele kenmerken. In "landen en reisgebieden" nemen we je als het ware mee op reis en leer je meer over een bepaald land, streek of gebied of plaats.

Programma overzicht

Volkeren & culturen

In ons studieprogramma volkeren en culturen richten we ons vooral op de culturele achtergronden van diverse huidige en oude volkeren. Hoe leven of leefden ze? Wat zijn of waren de achterliggende waarden en normen achter de soms in onze ogen vreemde gebruiken?

Cursussen & lezingen

Informatie volgt

Informatie volgt

Landen en reisgebieden

Verdiep jezelf in de historische, infrastructurele, sociale, ecologische en economische achtergronden van diverse steden, gebieden en landen in de wereld.

Cursussen & lezingen

Informatie volgt

Informatie volgt

Studiereizen & -excursies

We organiseren jaarlijks een aantal groepsreizen. Dat doen we voornamelijk met onze reispartner SRC-reizen. Ook krijgen we regematig opdrachten voor maatwerk groepsboekingen.
Vooral in onze architectuur- en hedendaagse kunstreizen komen aspecten ten aanzien van historie, samenleving, leefbaarheid, cultuur, ecologie en technologie samen.

Onze reizen 2021

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154
 
 
Algemene voorwaarden
Privacy en cookiebeleid
Covid-19 beleid KaperGerlings

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons