Instituut voor kennis, inspiratie, groei en ontwikkeling
ga mee met onze excursie

Excursies

Voor onze agenda met een overzicht per datum klik hier
Ga mee met onze inspirerende en leerzame excursies, studie- of werkbezoeken. Met deze activiteiten die in Nederland en net over de grens plaatsvinden, kun je je verdiepen in de wereld om je heen en jouw rol daarin van verleden naar toekomst. Kennisverdieping, professionele en persoonlijke groei en ontwikkeling staan centraal. Tevens leer je anderen kennen en is het fijn om ervaringen delen.
Een groot deel van onze excursies en studiebezoeken zijn gekoppeld aan een cursus of leergang. Zij bieden de praktische verdieping op de meer theoretische studie.
Veel stadsexcursies zijn een combinatie van een live online lezing in de ochtend en een fysiek bezoek van de stad in de middag.

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154
 
 
Algemene voorwaarden
Privacy en cookiebeleid
Covid-19 beleid KaperGerlings

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons