Job Gerlings

Drs. Job Gerlings, mede-eigenaar

0031(0)6 22 23 46 79
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"In en met mijn werk wil ik anderen bewust maken van de kracht van architectuur en eigentijdse kunst om sociale, maatschappelijke vraagstukken op te lossen of processen op dit gebied te verbeteren".

Drs. Job Gerlings is gespecialiseerd in stedelijke antropologie, architectuur en hedendaagse kunst. Hij biedt met zijn cursussen, workshops, studiebezoeken, lezingen en reizen handvatten, inzichten en mogelijkheden in het verbeteren van de leefbaarheid van onze leefomgeving en begrijpen van de eigentijdse kunst.

Met zijn werk wil hij anderen bewust maken van de kracht van architectuur en eigentijdse kunst om sociale en maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Dankzij zijn brede werkveld waarin hij ook stedenbouw, sociale geografie, geschiedenis, planologie en marketing tot zijn kennispakket mag rekenen, zorgt hij voor een brede benadering van vraagstukken binnen de openbare ruimte en de eigentijdse kunst. Door de vele studiebezoeken en reizen zorgt hij dat hij actief op de hoogte blijft van de vraagstukken en oplossingen in architectuur en hedendaagse kunst.


Bij KaperGerlings Instituut

Job Gerlings is medeoprichter en -eigenaar van het KaperGerlings Instituut. Binnen dit instituut is hij verantwoordelijk voor het productmanagement, kwaliteit, accreditatie, communicatie en branding. Daarnaast is Job hoofddocent voor de vakgebieden architectuur, stedelijke antropologie en hedendaagse kunst. Hij zorgt voor de inhoudelijke begeleiding van de verschillende studiereizen die vanuit het KaperGerlings Instituut worden georganiseerd.

Binnen het instituut heeft Job de leergangen architectuurgeschiedenis, geschiedenis, culturele en stedelijke antropologie en hedendaagse kunst opgebouwd en ontwikkeld. Hij is voor deze leerlijnen ook verantwoordelijk voor het up-to-date houden van deze vakgebieden binnen het instituut.


Door Job verzorgde cursussen