Wie zijn onze klanten?

Onze klanten in de afgelopen jaren waren particulieren, organisaties, bedrijven en scholen. We verzorgden trainingen, workshops, evenementen en consultancy. Op basis van open inschrijvingen, maatwerk, groepsboekingen maar ook individueel. Fysiek en online. Zowel in Nederland als in het buitenland.

Dit waren onze zakelijke klanten

Veranderverzuim, KLPD, Ministerie Algemene zaken, Arcadis, Fortis, Stichting Sint Jacob, Politie Gooi & Vechtstreek, Rijnlands Revalidatie Centrum, Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen, Gemeente Zevenaar, Gemeente Heythuysen, , Gemeente Haarlem, NUON, Vereniging de Hollandsche Molen, Stichting Nederland Monumentenland, Landschap Erfgoed Utrecht, Thomaskerk Amsterdam, NIOD, Prorail, ISMN, Essent, Netwerk Digitaal Erfgoed, Thomaskerk Amsterdam, Randstad Houten, Stichting Emma, Directoraat Rabobank, Dansalterna, Le Bibelot, Salsa Mandali, Baudartius college, ID College, Eurogames, Miramedia, Musicalgroep Utrecht, Stichting Sondheim & Co, Opera festival, La Bonbonière Maastricht, Elf Fantasy Fair, NCOI, ExplainIT, SignOn, VO-Raad.

Klanten beoordelen ons met een 8,6
We kijken terug naar een aantal succesvolle jaren waarbij cursisten weer inschrijven voor onze activiteiten. Onze activiteiten worden geëvalueerd en hebben onze cursisten gevraagd wat ze van onze leergangen, cursussen, excursies, reizen en lezingen vonden op o.a. gebied van inhoud, organisatie, service, didactiek en lesmateriaal. We hebben een gemiddelde berekend van deze cijfers en dit is gemiddeld een 8,6. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk nemen we ook de verbeterpunten van iedereen mee om kwalitatief nog beter resultaat te halen qua inhoud en service. Onze norm ligt minimaal op en 8,5. Lees meer over wat onze particuliere en zakelijke klanten naar ons gemaild hebben of in de evaluaties hebben geplaatst:

Adri, deelneemster aan excursie kasteel Middachten voorjaar 2018
Het was een erg leuke en interessante excursie en wat een enthousiaste mensen!

Ben, 5e jaar Hedendaagse kunst, seizoen 2017-2018
Al 3 jaar geniet ik van de plezierige Kunstgeschiedenislessen. Je wereld wordt groter als je naar musea of steden gaat waar kunstenaars hun sporen hebben achter gelaten. Je gaat met andere ogen kijken.. Ben

Tine, 4e jaar kunstgeschiedenis Neoclassicisme, seizoen 2017-2018
Inspirerende lessen, die ik al 4 jaar volg, Tine

Marian, 4e jaar kunstgeschiedenis Neoclassicisme, seizoen 2017-2018
Het laatste jaar werd mij te modern hou van de ouderen dingen maar heb genoten van mijn laatste 2 jaar bij jullie, bedankt.

Trees, 3e jaar kunstgeschiedenis Renaissance, seizoen 2017-2018
De lessen beantwoorden volledig aan mijn verwachtingen, inspirerend, duidelijk en met veel inzet voorbereid

Leny, 5e jaar Hedendaagse kunst, seizoen 2017-2018
Ben heel tevreden over hele cursus, heb het aan diverse mensen al aangeraden. Verl geleerd en ik kijk nu met andere ogen naar kunst. Kan veel herkennen en plaatsen, meer nog ervan genieten dan vroeger. Job, Arletta en Max zijn voor mij inspirerende topdocenten geweest.

Cees, 5e jaar hedendaagse kunst, seizoen 2017-2018.
Ik heb met veel plezier de cursus gevolgd. Mijn kennis over het kijken naar kunst is zeer verrijkt

.Ingrid, 5e jaar hedendaagse kunst, seizoen 2017-2018
Dankzij Job waren het hele leuke colleges. Zijn enthousiasme en passie voor de kunst wist hij goed over te brengen.
Ook af en toe even terug te gaan op de tijdlijn hoe een kunststroom zich heeft ontwikkeld.
De sfeer was gemoedelijk en er was altijd ruimte voor vragen of opmerkingen

 Marjolein, 5e jaar hedendaagse kunst, seizoen 2017-2018
Afgelopen vijf jaar ontzettend veel geleerd samen met een erg gezellige groep. Job onze docent was een erg prettig en bekwaam docent. jammer dat het is afgelopen. vr.gr. Marjolein

Ria, 3e jaar cursus kunstgeschiedenis Renaissance, seizoen 2017-2018
Ik heb nu twee jaar mogen genieten van Job. Hij is deskundig, heel toegankelijk en altijd enthousiast. De sfeer is uitstekend en de koffie prima! Ria

TESTIMONIALS DEELNEMERS SEIZOEN 2016 - 2017

Ria, 2e jaar cursus kunstgeschiedenis middeleeuwen, seizoen 2016-2017
Hierbij mijn aanmelding voor het derde (nieuwe) seizoen waar ik nu al met heel veel plezier naar uitkijk.
Dymph, 5e jaar cursus hedendaagse kunst, seizoen 2016-2017
We verheugen ons op weer zo'n mooi jaar. Complimenten voor KG en in het speciaal voor Job Gerlings die een voortreffelijk docent blijkt.
Tine, 4e jaar cursus kunstgeschiedenis, seizoen 2016-2017
Voor het 4 de cursusjaar aangemeld en daar kijk ik al naar uit. Deskundige uitleg, waarbij ruim de tijd genomen wordt om het goed te kunnen volgen. De vaste donderdagochtend , eens in de 14 dagen, biedt de mogelijkheid om je er ook verder in te kunnen verdiepen. Goed georganiseerd, de cursussen van KaperGerlings, een aanrader voor hen die zich in de kunstgeschiedenis willen verdiepen.
Thea: 4e jaar cursus kunstgeschiedenis over de bijbehorende excursie naar Aken, seizoen 2016-2017
"Beste Ralph en Job, Met veel plezier kijk ik terug op ons dagje Aken! Heel hartelijk dank voor de organisatie. Het was een mooie hernieuwde kennismaking met deze stad! Met hartelijke dank."
Karin, 2e jaar cursus kunstgeschiedenis, seizoen 2016-2017
"Momenteel volg ik het 2e jaar van de cursus kunstgeschiedenis in Amsterdam met veel plezier.... "
Jos, 3e jaar cursus kunstgeschiedenis, seizoen 2016-2017
"De cursus verzorgd door Kaper en Gerlings is zeer interessant. De colleges zijn van een goed niveau en worden op een ontspannende wijze gegeven."
Cees en Dymph, 4e jaar cursus kunstgeschiedenis, seizoen 2016-2017
"Iedere dag plezier van deze cursus. Aanrader!"
Trees, 2e jaar cursus kunstgeschiedenis, seizoen 2016-2017
"Beste Job, Als cursist van het 2e jaar bij jou, wil ik mij hierbij weer inschrijven voor het 3e jaar. Het was een heel leerzaam jaar inclusief die leuke reis naar Aken! ....."
Iepe, 3e jaar cursus kunstgeschiedenis, seizoen 2016-2017
"Beste Job, met veel plezier volg ik bij jou de cursus kunstgeschiedenis op donderdagmorgen...."
 Marja, 3e jaar cursus kunstgeschiedenis, seizoen 2016-2017 op video
(klik op de afbeelding om de videofilm af te spelen)