Instituut voor kennis, inspiratie, groei en ontwikkeling

De Gotiek vormt een van de meest allround kunstperioden waarin glas-in-lood, schilderkunst, tapijten, architectuur en verdere vormgeving samen opgaan. Het Île de France, de regio rondom Parijs, is het centrum van deze kunstperiode. Met deze 5-daagse busreis bezoek je de belangrijkste kathedralen in deze regio in Parijs, Reims, Chartres, Amiens en meer. Zo ervaar je niet alleen de Gotiek, ook beleef je de rust die ondanks de vele kunstvoorwerpen deze bouwwerken uitdragen.

Vetrekdata: dinsdag 17 augustus 2021

Reissom: vanaf €749,- per persoon

Status: VOLGEBOEKT

De Venetiaanse biënnale is één van de graadmeters van de hedendaagse architectuur. Met grootschalige installaties maken architecten hun visie beleefbaar. Je stapt telkens weer een nieuwe wereld binnen, die jou laat zien hoe de komende gebouwen en stedenbouw eruit komen te zien. De centrale expositie wordt aangevuld met bijdragen vanuit ruim 50 landen die in eigen paviljoens jou betrekken in de toekomst van de architectuur.

Vetrekdata: woensdag 15 september 2021

Reissom: vanaf € 989 per persoon

Status: Deze reis heeft vertrekgarantie, conform voorwaarden SRC-reizen.

Berlijn vormt het bruisende culturele middelpunt van Europa. Na de val van de Muur is de stad grootschalig gerenoveerd en de vele ruwe plekken werden snel ingenomen door kunstenaars en andere creatieve groepen en organisaties. Oude en eigentijdse architectuur wisselen elkaar net zo snel af als de oude en hedendaagse kunst in deze stad. Met de geschiedenis op elke straathoek en een bruisende straatcultuur is Berlijn een topstad voor een heerlijk lang weekend op pad.

Vetrekdata: 14 - 18 juli 2021

Reissom: vanaf €798,- per persoon

Status: Deze reis heeft vertrekgarantie, conform voorwaarden SRC-reizen.

Deze reis wordt verzorgd door SRC Reizen i.s.m. KaperGerlings Instituut. Daardoor valt deze reis onder de ANVR, de SGR en de boekingsvoorwaarden van SRC Reizen.
Boek je vóór 1 juni 2021, dan valt jouw boeking onder de ruimere voorwaarden van SRC Reizen.

Nederland is rijk aan Art Nouveau, Jugendstil en Amsterdamse School architectuur. Samen met de ontwerpen van architect Berlage vormen deze de hoogtepunten van de Nederlandse architectuur tussen 1900 en 1926. Met deze 4-daagse busreis ontdekken wij de parels van deze stijlen in Den Haag, op de Hoge Veluwe, in Groningen stad en provincie en in Amsterdam.

Vetrekdata: 17 juni, 2 september, 21 oktober en 4 november 2021

Reissom: vanaf €598,- per persoon

Al onze reizen organiseren wij in samenwerking met SRC Reizen. Zo gaan jij en wij veilig en goed verzorgd op pad.

SRC Reizen laat u méér zien!

Wilt u méér van de wereld ontdekken op uw vakantie? Niet alleen de highlights, maar ook de onbekende parels? Kies dan voor een culturele groepsreis, een fly drive of een privéreis van SRC Reizen. Want op onze reizen ziet u meer van de wereld! SRC organiseert al 35 jaar reizen met inhoud naar de mooiste plekken over de hele wereld. Cultuur in de breedste zin is altijd een belangrijk ingrediënt.

In het hart van de Bourgogne tussen de vele wijngaarden liggen de mooiste romaanse kerken en kloosters van Frankrijk. Hier bevinden wij ons in de bakermat van de middeleeuwse kunst en architectuur in Frankrijk. De gebouwen, de beeldhouwkunst en de schilderkunst stonden in teken van de aanbidding van God. Zij stralen een bijzondere rust uit, die alleen met een echt bezoek ervaren kan worden.

Vetrekdata: data volgen

Reissom: prijs volgt

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154
 
 
Algemene voorwaarden
Privacy en cookiebeleid
Covid-19 beleid KaperGerlings

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons