Instituut voor kennis, inspiratie, groei en ontwikkeling

Deze nieuwe kunstreis staat in teken van de hedendaagse kunst en de stad Liverpool. Centraal tijdens ons bezoek staat de 11e kunstbiënnale van Liverpool, getiteld ‘The Stomach and the Port’, met Liverpool als decor. Het relatief kleine centrum wordt gekenmerkt door een dynamiek tussen 19e-eeuwse, Art Deco en hedendaagse architectuur en met recht een werelderfgoed sinds 2004. De straten zijn gevuld met de typische Engelse pubs en de pakhuizen vol met hedendaagse kunst en musea.

Vetrekdata: donderdag 27 mei 2021

Reissom: vanaf € 698 per persoon

De Venetiaanse biënnale is één van de graadmeters van de hedendaagse architectuur. Met grootschalige installaties maken architecten hun visie beleefbaar. Je stapt telkens weer een nieuwe wereld binnen, die jou laat zien hoe de komende gebouwen en stedenbouw eruit komen te zien. De centrale expositie wordt aangevuld met bijdragen vanuit ruim 50 landen die in eigen paviljoens jou betrekken in de toekomst van de architectuur.

Vetrekdata: woensdag 2 juni 2021 en woensdag 15 september 2021

Reissom: vanaf € 849 per persoon

Berlijn vormt het bruisende culturele middelpunt van Europa. Na de val van de Muur is de stad grootschalig gerenoveerd en de vele ruwe plekken werden snel ingenomen door kunstenaars en andere creatieve groepen en organisaties. Oude en eigentijdse architectuur wisselen elkaar net zo snel af als de oude en hedendaagse kunst in deze stad. Met de geschiedenis op elke straathoek en een bruisende straatcultuur is Berlijn een topstad voor een heerlijk lang weekend op pad.

Vetrekdata: data volgen

Reissom: prijs volgt

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154
 
 
Algemene voorwaarden
Privacy en cookiebeleid

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons