Instituut voor kennis, inspiratie, groei en ontwikkeling

De Gotiek vormt een van de meest allround kunstperioden waarin glas-in-lood, schilderkunst, tapijten, architectuur en verdere vormgeving samen opgaan. Het Île de France, de regio rondom Parijs, is het centrum van deze kunstperiode. Met deze 5-daagse busreis bezoek je de belangrijkste kathedralen in deze regio in Parijs, Reims, Chartres, Amiens en meer. Zo ervaar je niet alleen de Gotiek, ook beleef je de rust die ondanks de vele kunstvoorwerpen deze bouwwerken uitdragen.

Vetrekdata: dinsdag 9 augustus 2022

Reissom: vanaf €749,- per persoon

Status: boekbaar

De Venetiaanse kunstbiënnale is de graadmeter van de hedendaagse kunst. Met ruim 120 uitgenodigde kunstenaars in een centrale expositie, aangevuld met inzendingen van ruim 60 landen en vele extra georganiseerde evenementen vormt dit de grootste kunstmanifestatie ter wereld. Dit is een kunstexpositie die je niet kunt missen.

Vetrekdata: donderdag 19 mei 2022 en donderdag 15 september 2022

Reissom: vanaf € 998,00 per persoon

Status: boekbaar

Berlijn vormt het bruisende culturele middelpunt van Europa. Na de val van de Muur is de stad grootschalig gerenoveerd en de vele ruwe plekken werden snel ingenomen door kunstenaars en andere creatieve groepen en organisaties. Met de Berlijnse kunstbiënnale werd de Duitse hoofdstad een grote speler in de hedendaagse kunst. Met deze reis verdiep je je in de vele museale en private collecties én de 12e kunstbiënnale van Berlijn.

Vetrekdata: woensdag 20 juli 2022

Reissom: vanaf €789,- per persoon

Status: boekbaar

De 16e kunstbiënnale van Lyon belooft een boeiende toekomstgericht kunstexpositie te worden, ingebed in deze historische stad. Met deze reis bezoeken we naast de kunstbiënnale ook de historische stad, eigentijdse kunstcollecties en het Couvent de la Tourette van Le Corbusier. In 5 dagen een bijzondere combinatie van oude en eigentijdse kunst en cultuur.

Vetrekdata: donderdag 27 oktober 2022

Reissom: vanaf € 798,- per persoon

Status: boekbaar

Al onze reizen organiseren wij in samenwerking met SRC Reizen. Zo gaan jij en wij veilig en goed verzorgd op pad.

SRC Reizen laat u méér zien!

Wilt u méér van de wereld ontdekken op uw vakantie? Niet alleen de highlights, maar ook de onbekende parels? Kies dan voor een culturele groepsreis, een fly drive of een privéreis van SRC Reizen. Want op onze reizen ziet u meer van de wereld! SRC organiseert al 35 jaar reizen met inhoud naar de mooiste plekken over de hele wereld. Cultuur in de breedste zin is altijd een belangrijk ingrediënt.

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154
 
 
Algemene voorwaarden
Privacy en cookiebeleid
Covid-19 beleid KaperGerlings

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons