Instituut voor kennis, inspiratie, groei en ontwikkeling

Job Gerlings en Ralph Kaper | ondernemers

Wij, Job Gerlings (links) en Ralph Kaper (rechts), zijn bevlogen ondernemers en eigenaren van het KaperGerlings instituut voor kennis, groei en ontwikkeling. In ons bedrijf werken we samen met een stevig team van sociale, vakkundige professionals ten aanzien van al onze activiteiten.
Lees meer over Job Gerlings (links) link opent in een nieuw venster
Lees meer over Ralph Kaper (rechts) link opent in een nieuw venster

 

Wat wij doen

KaperGerlings is een combinatie van een opleidingsinstituut en een evenementenbureau gericht op professionele en persoonlijke groei en ontwikkeling. Voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Onze eigen fascinatie voor de wereld om ons heen en de wens om deze te behouden en te verbeteren voor de toekomst zijn onze drijfveren om jou verder te helpen. Met nieuwe kennis, inzichten en inspiratie op over mens, maatschappij, samenleving, natuur, kunst, cultuur en gezondheid en gaat er een wereld voor je open.

Centraal staan onze gedegen studieprogramma's per vakgebied met leergangen, cursussen, studiedagen en lezingen.
We verbinden theorie en praktijk in onze excursies en werkbezoeken en jaarlijks een aantal (studie-)reizen.
Kenmerkend voor onze evenementen, workshops, trainingen, seminars en congressen is de koppeling tussen leren en beleven. We spreken zelf liever van entertrainment.

Waar zijn onze activiteiten op gericht?

  • Op beroepsmatig vlak: Zodat jij doelmatiger en met meer kennis in jouw werk of loopbaan functioneert.
  • Op bedrijfsmatig vlak: Zodat jij door een betere samenwerking, kennisdeling, kennisverrijking en (door-)ontwikkeling van de organisatie meer resultaat en rendement behaalt.
  • Op persoonlijk vlak: Zodat jij bewuster, dynamisch, met meer levenslust, energieker, vreugdevoller, geïnspireerd, met rust, gezonder en verrijkter leeft.
  • Op maatschappelijk vlak: Zodat we naar een een beter leefklimaat werken waarin we met vrede en compassie kunnen samenleven.
  • Op ecologisch vlak: Zodat we op bewuste manier meer op een ecologische en duurzame, verantwoorde manier omgaan met planten, dieren en leefomgeving.

Historie van het bedrijf

In maart 2016 zijn onze oude bedrijven JMG Marketing (vanaf 2006) en First Row Entertainment (vanaf 2002) gefuseerd onder de naam KaperGerlings vof. Na een periode waarin we al veel samenwerkten en elkaar ondersteunden in ieders activiteiten was een fusie een natuurlijke stap. JMG Marketing was gespecialiseerd in online marketing, consultancy en projectmanagement voor de culturele sector en organiseerde evenementen als het Cultuurcongres voor marketing en sales, Nationale Molendag, Open Monumentendag en de BankGiro Loterij Molenprijs. 
First Row Entertainment was gericht op trainingen, entertrainment, events, workshops en produceerde 17 eigen muziektheaterproducties  Daarnaast was First Row Entertainment het moederbedrijf achter trainingsbedrijf Individuele Trainingen, gericht op zakelijke één-op-één trainingen. 
Alle bedrijven en handelsnamen zijn nu onderdeel van ons instituut.
In mei 2016 nam KaperGerlings de deelnemers over van een kunstinstituut in Amsterdam en breidden wij ons cursusaanbod uit met kunsthistorische leergangen en reizen. In de afgelopen jaren is ons bedrijf naast onze zakelijke en professionele klanten onze consumententak verder uitgebreid en een vaste klantengroep opgebouwd die regelmatig nieuwe activiteiten bij ons boekt. Verder hebben we binnen onze visie en doelstelling ons productportfolio verder uitgebreid en werken we nu met een vaste groep vakdocenten.

De Samenlevingsacademie

De Samenlevingsacademie is een van de bedrijfsonderdelen van het KaperGerlings instituut. Onder het motto "beter leven, werken en wonen in de wereld van morgen" organiseren we in de Samenlevingsacademie activiteiten die meer gericht zijn op mens, maatschappij en samenleving, o.a. culturele antropologie, humanistiek, nieuwe wereldorde, sociologie, antroposofie en architectuur & stedenbouw meer gericht op samenlevingsvraagstukken.
Wij vinden het namelijk belangrijk dat we samenbouwen aan een betere wereld. Waar mensen gelukkiger met elkaar samenleven en samenwerken. Waar iedereen elkaar beter begrijpt, elkaar met respect behandelt en bouwt aan een constructieve samenleving. Dit proces begint met kennis, bewustwording en inzicht hoe wij denken, voelen, handelen en samenleven.
Website: : www.samenlevingsacademie.nl (opent in een nieuw scherm)

First Row Entertainment

First Row Entertainment is sinds 2016 onderdeel van het KaperGerlings Instituut.
Het bedrijfsonderdeel is nog altijd gespecialiseerd in muziektheater. In de eigen muziektheaterproducties en -projecten staan de menselijke waardigheid, de menselijke verhoudingen, het samenleven en onze wereld waarin we leven centraal. Daarnaast organiseert de firma  (muziek-)theater en (muziektheater-)entertrainment voor bedrijven, teams, particulieren en scholen.

Website: : www.firstrow.nl (opent in een nieuw scherm)

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154
 
 
Algemene voorwaarden
Privacy en cookiebeleid
Covid-19 beleid KaperGerlings

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons