Instituut voor kennis, inspiratie, groei en ontwikkeling

Ralph Kaper | Mede eigenaar, sales, HRM, operations & programmering. Trainer, workshopleider, reisleider

ralph kaper kapergerlings instituut

Ik ben Ralph Kaper, mede eigenaar van KaperGerlings. Als mede eigenaar bij KaperGerlings richt ik mij bedrijfsmatig op de programmering, verkoop, HRM en de operations. Regelmatig geef ik nog trainingen en workshops en organiseer ik evenementen. Bij onze KaperGerlings reizen stelt Job Gerlings het inhoudelijk programma samen en begeleidt hij onze reisgroepen doorgaans inhoudelijk. Ik begeleid de reis organisatorisch zowel voor als tijdens de reizen.
Tijdens en na mijn studie Inrichtingserk aan de Sociale Academie werkte ik als groepsleider in het welzijnswerk en psychiatrie in Duitsland en Nederland. Ik wisselde mijn beroep en besloot een commerciële bedrijfseconomie studie te doen. Na de studie heb ik o.a. in de internationale business gewerkt, helpdesks en commerciële binnendiensten opgestart of herstart, applicatiebeheer gedaan van verkoop-marketing systemen en uiteindelijk voordat ik ondernemer werd jaren gewerkt in de training business (trainingen geven, product management en docenten management). In 2002 startte ik met mijn vorige entertrainment bedrijf First Row Entertainment en organiseerde ik doorlopend trainingen, workshops en evenementen. Een speciaal onderdeel van het bedrijf waren de 17 eigen muziektheaterproducties waarbij meer dan 400 spelers zich ontwikkelden in 104 optredens. Naast het produceren, regisseerde, schreef, componeerde en orkestreerde ik de stukken, deels samen met andere professionals.
First Row Entertainment en J.M.G. marketing van Job Gerlings fuseerden in 2016. Dat was een logische stap gezien we al enige tijd cross-over samenwerkten. Het muziektheatergedeelte van First Row Entertainment is een officieel handelsmerk gebleven onder KaperGerlings en is nog steeds actief onder dezelfde website: www.firstrow.nl (link opent in een nieuw scherm).

 

 

 

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154
 
 
Algemene voorwaarden
Privacy en cookiebeleid
Covid-19 beleid KaperGerlings

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons