1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

In september zijn wij aanwezig bij de Open Monumentendag Amsterdam. Met de lezing 'Amsterdam als middelpunt van Europa' belicht drs. Job Gerlings de Amsterdamse architectuur als exportproduct in Europa door de eeuwen heen. Hiermee vertalen wij het thema Amsterdam in Europa daadwerkelijk Europa in, buiten de stadsgrenzen van onze hoofdstad. Zowel op zaterdag 8 als zondag 9 september kunt u deze gratis lezing bijwonen in gebouw De Bazel, het huidige Stadsarchief Amsterdam. Een mooie gelegenheid om kennis met ons te maken én met Amsterdam!

Voor meer informatie over het Open Monumentendagprogramma in Amsterdam, kunt u terecht op de website van Open Monumentendag Amsterdam

 

Afbeelding: Justus Vingboons (architect), Riddarhuset in Stockholm, Zweden (bron Wikipedia: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Riddarhuset_november_2010.jpg)

 

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons

De Samenlevingsacademie

Leven, wonen en werken in de wereld van morgen.
Onze Samenlevingsacademie, onderdeel van van het KaperGerlings Instituut organiseert actviteiten op het gebied van mens, maatschappij en samenleving.
Onderwerpen: