Boek een evenement bij KaperGerlings

Evenementen

Met onze evenementen richt u zich op groei en ontwikkeling met een leuk, interactief event. U en uw vrienden, familie of team leren samen over een specifiek onderwerp of ontwikkelen en verbeteren competenties door te doen. Onze evenementen zijn toe te spitsen op uw wensen en mogelijkheden en wij zorgen voor een leuke dag voor alle aanwezigen.

Onder leiding van Michiel de Ruyter, de kapitein en de bootsman hijst u de zeilen in de haven van de Bataviawerf in Lelystad. Een onvergetelijke heerlijke tocht historische tocht op het IJsselmeer.
Evenement
Op aanvraag
Een dagdeel van 2 of 4 uur, een dag of meerdere dagen.
Lelystad/IJsselmeer
In overleg

Nestors Banket is een dinershow waarbij je naast lekker eten veel leert over antieke gerechten en hoe ze worden klaargemaakt. Leerzaam vertier met lekker eten!
Evenement
Vanaf € 67,50 per persoon (incl. btw)
1 dagdeel
Overal in Nederland
10 - 60 personen

U bent te gast in de Indische huiskamer. Daar wordt u ingewijd in de het leven, gebruiken en de historie van Indonesië en de Indische Nederlanders.
Evenement
Vanaf € 25,- per persoon (incl. btw)
1 dag of een dagdeel
Overal in Nederland
Groepsgrootte in overleg

Over KaperGerlings

KaperGerlings vof is gespecialiseerd in activiteiten die zijn gericht op verdieping, bewustwording, ontplooiing en verbetering. Dat doen wij door u mee te nemen met onze evenementen, cursussen, lezingen, reizen en entertrainment. Voor uzelf, samen met vrienden, familie, team of met uw bedrijf. Meer over ons.

Inloggen

U kunt hier inloggen.

U bent ingelogd.

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Postbus 182, 3940 AD Doorn
0343-70 10 46
info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Google+
    LinkedIn
    Youtube