Instituut voor kennis, inspiratie, groei en ontwikkeling
Maatwerk Biennale van Venetie 2019 reis gids en reisleiding

Wil je op reis met een eigen groep als bedrijfsuitje, met vrienden op pad of als persoonlijke reis naar één van de kunst- of architectuurbiënnales en je wilt graag vakinhoudelijke begeleiding?  Dan kunnen wij dat voor jou verzorgen. Naast de inhoudelijke begeleiding kunnen wij ook zorgen voor de organisatorische begeleiding op locatie.

Het bezoeken van een kunst- of architectuurbiënnale wordt leuker en interessanter wanneer je tekst en uitleg krijgt over de tentoongestelde objecten. Daarnaast kun je samen verdieping zoeken in gesprekken en met mogelijke opdrachten specifiek gericht op jouw interesses. Met onze begeleiding krijg je niet alleen toelichting op de aanwezige kunstobjecten en presentaties, ook de gehele context in de kunst en architectuur worden meegegeven en toegelicht. Juist doordat wij met onze cursussen, lezingen en groepsreizen zelf steeds zorgen voor actuele verdieping, krijg jij in jouw reis de extra verdiepingslag die de reis dubbel interessant maakt.

Wij organiseren zelf jaarlijks meerdere groepsreizen naar verschillende kunst- en architectuurbiënnales. Een maatwerkreis kan naar dezelfde evenementen gaan of misschien heb jij een specifieke biënnale of kunstreiswens die wij nog niet zelf aanbieden. Voel je vrij om ook die ideeën bij ons neer te leggen, dan denken wij graag mee in oplossingen.

De reizen die wij in ieder geval kunnen begeleiden leiden naar:

  • Kunst- en architectuurbiënnales van Venetië
  • Kunstbiënnales van Berlijn, Liverpool en Lyon
  • De Documenta in Kassel
  • Manifesta
  • Architectuurbiënnales van Chicago, Lissabon en Rotterdam

Voor informatie of vragen, neem dan contact met ons op door te bellen naar 0343-701046 of stuur ons een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154
 
 
Algemene voorwaarden
Privacy en cookiebeleid
Covid-19 beleid KaperGerlings

Social media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte.
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Over KaperGerlings

Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling

Leren en leven in de wereld van morgen.
Wij zijn gefascineerd door de mensen en de wereld om ons heen. Van de geschiedenis hoe alles zo gekomen is tot en met dat wat de toekomst ons brengt. Onze brede interesse in geschiedenis, mens en samenleving, technologie, kunst en ecologie, biedt inspiratie, kennis, nieuwe inzichten waarmee wij groeien en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de wereld. Letterlijk en praktisch met excursies, reizen en evenementen en meer figuurlijk en theoretisch met cursussen, lezingen en congressen. Meer over ons