Interactief live online cursussen:
Veel cursussen die voorheen fysiek plaatsvonden, vinden nu online plaats. Onze online cursussen zijn live en ook interactief. Dus je kunt ook vragen stellen. We werken met Zoom professional. Voorwaarde is wel dat iedereen in beeld is. Daardoor heb je ook het gevoel dat je de cursus samen doet.

Fysieke cursussen:
We volgen de richtlijnen en verondeningen van de regering en het RIVM. Als fysiek cursussen plaatsvinden dan alleen op locaties waar een goed Covid-19 protocol wordt nageleefd en de ruimtes zeer ruim zijn en voldoende doorlucht. Dit voor de veiligheid van deelnemers en docent. We zijn daar ook strikt in.
Als locaties dicht moeten i.v.m. een lockdown dan worden de lessen van een cursus binnen de desbetreffende periode interactief live online gegeven.

Reizen:
Wij hebben diverse architectuur- en (hedendaagse) kunstreizen gepland in 2021.
Dat organiseren we samen met SRC-reizen (Zie ook hun speciale boekgaranties).
We zullen ook in 2021 als we groepen begeleiden met alle deelnemers ook afspraken blijven maken ter bescherming van elkaar.

Excursies:
Veiligheidshalve zullen we pas vanaf maart weer excursies inplannen. Natuurlijk ook hier weer volgens de dan geldende richtlijnen en verondeningen.

Heb je nog vragen, mail, bel of WhatsApp ons gerust. Zie onze contactgegevens.
Wij wensen je veel sterkte toe en vooral een goede gezondheid.
Job Gerlings en Ralph Kaper, med eigenaren van het KaperGerlings Instituut & de Samenlevingsacademie.